Niks nieuws

Dit jaar ga ik iets nieuws doen. Ik ga iets niet doen, namelijk nieuwe dingen kopen. Eten en nuttige zaken als tandpasta en wc-papier mogen wel, en ook benzine voor mijn autootje. Maar geen gezellige nieuwe spullen voor mijn huis, geen nieuwe hippe edoch praktische kleren, geen boeken. Oeps.

Anderen gingen mij voor en zagen hun leven behoorlijk veranderen en hielden als bonus meer geld over.  Dat wil ik wel. Een dikke zak met geld en een nieuwe, geheel verbeterde Els aan het eind van rit.  Jeuj.

 

8 gedachten over “Niks nieuws

    • Tweedehands mag wel! En voor overdrijven heb ik geen talent. Maar ik ben wel heel benieuwd waar dit mij brengt, want ook tweedehands kopen ben ik, behalve als het boeken betreft, nog weinig ervaren.

  1. Mooie uitdaging. Ik denk dat je heel ver komt. Voor een huis is tweedehands met een likje verf heel handig – je staat te kijken wat voor moois er allemaal uit de kringloop of Marktplaats komt (in huis: tafel, stoelen, kasten, dressoir, lamp, schilderijen, vloerkleed, sapcentrifuge, potjes en vazen etc .etc.). Kleding vind ik wat lastiger, dat heeft te maken met lichamen en zo. Maar speeltjes zoals camera’s, audio, TV, fietsen, dvd’s, CD’s komen vaak tweedehands. Ook twee Magnat sono bull boxen – jawel! – voor €10. Misschien op Texel wat lastiger dan in de Randstad?

    • Op Texel is een levendige handel in tweedehands spullen. Ik ben heel benieuwd wat ik ga vinden!
      Magnat Sonobull, die had ik…puike speakertjes!

    • Wat goed Karin!Voor mij was het een heel leerzaam jaar – waarin ik vooral ontdekte hoe enorm geconditioneerd ik ben door koopprikkels. Het is me dan ook niet gelukt het vol te houden. Wel heeft het me veel bewuster gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s